Projectmanagement van Smeets bouwmanagement & advies

Smeets bouwmanagement en advies is uw ideale partner voor projectmanagement van (complexe) bouwprojecten. Wij hebben jarenlange ervaring in het begeleiden en adviseren van klanten op het gebied van bouw, beheer, exploitatie en onderhoud.

Onze expertise omvat onder andere het realiseren van ruimtelijke- en technische programma’s van eisen en haalbaarheidsstudies en het begeleiden van ontwerpprocessen. We bewaken continu de planning, het budget en de kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw project binnen de gestelde kaders wordt afgerond. Bij Smeets bouwmanagement en advies zijn we er trots op dat we onze klanten kunnen ondersteunen bij alle aspecten van hun bouwprojecten.

Onze diensten omvatten daarbij ook risicobeheer en kostenbeheersing, waarbij we ervoor zorgen dat eventuele risico’s van tevoren in kaart worden gebracht en dat er tijdens het project geen onvoorziene kosten ontstaan. U leest hier alles over wat ons Bouwkostenteam voor u kan betekenen. Daarnaast bieden we ondersteuning bij contractvorming, aanbestedingen en contractbeheer.

Bij Smeets bouwmanagement en advies werken we samen met de klant, architecten, ingenieurs en andere partijen om een succesvol bouwproject te realiseren. Onze transparante werkwijze en open communicatie stellen onze klanten in staat om op elk moment op de hoogte te zijn van de voortgang van het project.

Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, transformatie of herbestemming, Smeets bouwmanagement en advies is de juiste partner voor uw projectmanagement van (complexe) bouwprojecten. Wij zorgen ervoor dat uw project binnen tijd, budget en kwaliteit wordt afgerond.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met een van onze projectmanagers: 0522 24 25 10

Andere diensten