Diensten

Oplossingen voor vastgoedvraagstukken

Onze goed opgeleide en zeer ervaren medewerkers ondersteunen en adviseren onze opdrachtgevers snel en efficiënt bij complexe projecten op het gebied van ontwikkeling, renovatie, nieuwbouw, onderhoud en (strategisch) beheer. Wij zetten onze kennis en vakmanschap maximaal voor u in.

Download hier onze bedrijfsbrochure als pdf

CONTRACTMANAGEMENT

Voor een positief projectresultaat is het cruciaal de werkzaamheden aan de juiste partijen uit te besteden.

ASSETMANAGEMENT

Bij asset management draait het om het leggen van verbanden tussen enerzijds de portefeuillestrategie en anderzijds de operationele staat van woningen en complexen.

Duurzaamheid & circulariteit

Om te achterhalen welke kosten daadwerkelijk verbonden zijn aan uw project is het noodzakelijk om verder te kijken dan alleen de investeringskosten.

Veiligheid en gezondheid

Veiligheid en gezondheid van bewoners in de woningvoorraad is één van de belangrijkste agendapunten van woningbouwcorporaties.

 

Projectmanagement

Smeets bouwmanagement en advies heeft ruimte ervaring in het voeren van projectmanagement van (complexe) bouwprojecten.

Directievoering en toezicht

Smeets bouwmanagement en advies heeft ruime ervaring in directievoering en toezicht van projecten in de uitvoeringsfase.

Digitalisering in de bouw

Het op orde hebben van gebouwdata is van essentieel belang voor uw bedrijfsvoering.

Gebouwschade

Smeets houdt zich dagelijks bezig met het uitvoeren van bouwkundige inspecties op het gebied van schades en funderingen van gebouwen.

Bouwkostenadvies & TCO

Als bouwkostenadviseur is Smeets bouwmanagement en advies gespecialiseerd in het financieel begeleiden van projecten in de bouw.

Wet kwaliteitsborging

Als toonaangevend bedrijf in de bouwsector, speelt Smeets bouwmanagement & advies een essentiële rol als kwaliteitsborger bij diverse bouwprojecten.