Digitaliseer uw gebouwinformatie met Smeets bouwmanagement & advies

Voor opdrachtgevers van Smeets is het essentieel om data (gebouwinformatie) goed op orde hebben. Dit om beleid te vormen en strategische beslissingen goed te kunnen onderbouwen. Vandaag de dag blijkt dat hier nog volop kansen liggen bij onze opdrachtgevers. Data en hieraan gerelateerde software-producten worden vooralsnog niet optimaal ingezet. Het gevolg is dat er onnodig tijd verloren gaat en extra kosten worden gemaakt. Om dit probleem op te lossen, hebben softwarebedrijven dataplatform ontwikkeld. Met een dataportaal kunnen opdrachtgevers op een eenvoudige en gestructureerde manier gegevens vastleggen.

Samenwerking met 1BIM B.V.

Smeets kan opdrachtgevers ondersteunen bij het selecteren, implementeren en beheren van dataportalen. Om opdrachtgevers hiervoor optimaal van dienst te kunnen zijn, is Smeets een samenwerking aangegaan met 1BIM B.V. 1BIM is expert op het gebied van datawinning en datatransfer. Smeets heeft ruime ervaring met assetmanagement in bedrijfsprocessen. Met deze combinatie kunnen wij opdrachtgevers optimaal ondersteunen bij datavraagstukken. Met een dataplatform kunnen uw bedrijfsprocessen efficiënter verlopen en heeft u altijd de meest actuele en volledige gegevens tot uw beschikking.

 

Producten die worden aangeboden als het gaat om digitalisering/data gestuurd werken:
 • NL-SfB
  Elementen-methodiek waarbij onderdelen van een gebouw worden geclassificeerd.
 • 3D scan
  Verzamelen van data middels een Matterport.
 • BIM-protocol
  Contractueel document waarin BIM gerelateerde eisen van opdrachtgever en -nemer zijn vastgelegd.
 • BIM uitvoeringsplan
  Bevat samenwerkingsafspraken tussen alle projectpartners van een BIM project in de ontwerpfase.
 • ITS inspectietool Smeets
  Met ITS kan gebouw-specifiek, data worden verzameld en doorgevoerd in andere software zoals MJOB-gerelateerde producten.
 • SIM (Smeets informatie model)
  SIM creëert een centraal platform, waarin alle informatie van het (vastgoed) object is verzameld. Koppeling met andere software (Vastware bijvoorbeeld) is mogelijk.
 • Smeets duurzaamheidsmodel
  Beheerstool voor samenstellen van opties voor duurzaamheid met behulp van meerjaren onderhoudsdata.
 • ILS (Informatie levering Specificatie)
  Brengt informatiebehoefte in kaart en geeft antwoord op informatievraag.
 • Power BI
  Power BI is een geharmoniseerd, schaalbaar platform voor selfservice en business intelligence (BI) voor ondernemingen met behulp van data.

Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe we u kunnen ondersteunen bij de digitalisering van uw gebouwinformatie.

 

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op, telefoonnummer: 0522-242510.

Digitalisering gebouwinformatie projecten

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Andere diensten