Digitaliseer uw gebouwinformatie met Smeets bouwmanagement & advies

Als corporaties gebouwinformatie verzamelen, wordt deze informatie vaak opgeslagen in verschillende systemen die niet in staat zijn om data onderling uit te wisselen. Het gevolg is dat de data niet (meer) actueel en compleet is. Het handmatig updaten van de data is een tijdrovend en kostbaar proces. Om dit probleem op te lossen, hebben softwarebedrijven dataportalen ontwikkeld. Met een dataportaal kunnen corporaties op een eenvoudige en gestructureerde manier gegevens op woning/complexniveau vastleggen.

Samenwerking met 1BIM B.V.
Om corporaties te ondersteunen bij het selecteren, implementeren en beheren van dataportalen, is Smeets een samenwerking aangegaan met het gespecialiseerde bedrijf 1BIM B.V.. 1BIM is expert op het gebied van datawinning en datatransfer, terwijl Smeets ruime ervaring heeft met assetmanagement in bedrijfsprocessen. Deze combinatie stelt ons in staat om u te helpen bij elk datavraagstuk.

 

Met onze expertise kunnen we u helpen bij het implementeren van een dataportaal, waardoor u tijd en kosten bespaart bij het actualiseren van uw gegevens. Met een dataportaal kunnen uw bedrijfsprocessen efficiënter verlopen en heeft u altijd de meest actuele en volledige gegevens tot uw beschikking. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe we u kunnen ondersteunen bij de digitalisering van uw gebouwinformatie.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op op telefoonnummer: 0522-242510

Digitalisering gebouwinformatie projecten

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Andere diensten