Smeets bouwmanagement en advies VCA** gecertificeerd!

Sinds februari 2020 is Smeets bouwmanagement en advies in het bezit van VCA** certificaat.
En daar zijn we bijzonder trots op!

VCA is in Nederland dé standaard als het gaat om veilig, gezond en duurzaam werken. In Nederland werken ruim 1,5 miljoen gediplomeerde professionals en 15.000 gecertificeerde bedrijven die in het bezit zijn van een VCA certificaat.

Om het bewustzijn- en gedrag van onze medewerkers naar een nog hoger niveau te tillen, is vanaf medio 2019 gestart met de invoer van het VGM-systeem. De uitgangspunten voor dit systeem zijn de eisen en voorschriften, zoals die zijn vastgelegd in de Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers (VCA) aangevuld met VGM eisen en voorschriften van de individuele opdrachtgevers.

Veel bedrijven die daadwerkelijk een VCA certificaat hebben, zijn uitvoerende partijen zoals bouwbedrijven, steigerbouwers, dakbedekkers, etc. Als adviesbureau is Smeets dan ook uniek in dit rijtje van bedrijven. Met een eigen opgezette VGM-beheersysteem heeft Smeets bouwmanagement en advies het certificaat VCA** behaald om zich zo te onderscheiden in de arbeidsmarkt.

De gezondheid, veiligheid en het welzijn van onze mensen en stakeholders staan centraal in alles wat Smeets bouwmanagement en advies doet. Wij willen een gezonde en veilige werkomgeving creëren voor alle medewerkers. Ons VGM-beleid is dan ook gebaseerd op een proactieve benadering van risico en gedrag, met als doel om niets en niemand schade te berokkenen. Dit doen we met behulp van instructies, opleidingen en door de afstemming van gereedschappen, arbeidsmiddelen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en het gebruik hiervan.

Smeets bouwmanagement en advies
Blankenstein 230-2
7943 PG MEPPEL
0522-242510
info@smeetsbma.nl
KVK: 04046802