Smeets bouwmanagement en advies

Historie

Smeets bouwmanagement en advies werd in 1989 opgericht door C.J.M.G. (Cees) Smeets onder de naam Bouwtechnisch adviesburo Smeets b.v.. In 1995 trad ing. A.A. (Ton) Grummel toe als directielid. Een jaar later kwam J. (Johan) Molhoek de directie versterken. De oorsprong van ons adviesbureau ligt bij het voormalig regiokantoor van het NCIV (Nederlandse Christelijke Instituut voor Volkshuisvesting) in Hoogeveen waar alle drie heren werkzaam zijn geweest. Het NCIV is samen met de NWR (Nationale Woning Raad) opgegaan in Aedes, de koepelvereniging voor woningcorporaties.

Na ruim 23 jaar als directeur van Adviesburo Smeets b.v. is A.A. (Ton) Grummel in 2018 met pensioen gegaan. Hij is opgevolgd door R.J.G (René) Grummel MSc. en ing. F. (Erik) Posthumus MBA. De naam van het bedrijf veranderde in Smeets bouwmanagement en advies.

René Grummel, sinds 2016, werkzaam bij Smeets, heeft veel ervaring als adviseur in huisvesting voor onderwijs en welzijn. Binnen het adviesbureau neemt René een deel van het management voor zijn rekening en houdt hij zich bezig met de advisering omtrent diverse vraagstukken van woningbouwcorporaties.
Erik Posthumus heeft in zijn loopbaan markt/acquisitie- activiteiten in Noord-Nederland gecombineerd met het leiden van verschillende multidisciplinaire projecten in onder andere het onderwijs, de zorg, bij corporaties en gemeentes en de industrie.

 

Voor wie en waar

Smeets bouwmanagement en advies ondersteunt corporaties, gemeentes, provincies, scholen en zorginstellingen op het gebied van:

  • projectmanagement
  • bouwkundig advies
  • vastgoedmanagement en – beheer

Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk te vinden in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en een deel van Utrecht en Flevoland. Ook buiten deze regio worden werken uitgevoerd.

 

Missie

Smeets bouwmanagement en advies streeft ernaar om de vakgebieden waarin we werkzaam zijn verder te ontwikkelen om zo een bijdrage te leveren aan de samenleving. Hierbij worden duurzame relaties aangegaan met zowel opdrachtgevers en stakeholders als met de eigen medewerkers.

Smeets bouwmanagement en advies werkt voortdurend aan verbetering van kwaliteit en kennis van de dienstverlening binnen de eigen organisatie. Onze werkwijze is innovatief, praktisch en resultaatgericht.

Smeets bouwmanagement en advies zet zijn technische deskundigheid in en ondersteunt zo opdrachtgevers bij strategische vastgoedontwikkelingen en bij het beheersen van projectmatige processen bij ontwikkelen, bouwen en beheren van vastgoed.

Smeets bouwmanagement en advies adviseert en ondersteunt met zijn brede expertise professionele opdrachtgevers bij (integrale) vraagstukken op het gebied van bouwen en beheren van vastgoed. We werken met name voor opdrachtgevers in de Zorg-, Onderwijs-, en Corporatiesector.

Smeets bouwmanagement en adviesSKG-IKOB certificering
Blankenstein 230-2
7943 PG MEPPEL
0522-242510
info@smeetsbma.nl
KVK: 04046802