Gebouwschade inspecties van Smeets bouwmanagement & advies

Bent u op zoek naar een deskundig bouwmanagementbureau dat zich specialiseert in het uitvoeren van bouwkundige inspecties op het gebied van schades aan gevels en daken, en funderingen van gebouwen? Dan bent u bij Smeets aan het juiste adres! Ons enthousiaste team voert dagelijks bouwkundige inspecties uit op het gebied van schades en funderingen van gebouwen. Wij zijn er om u te helpen met onze expertise.

Smeets is het eerste bouwmanagementbureau in Noord-Nederland dat erkend is met de KCAF ‘Erkenning Funderingsaanpak’. Dit houdt in dat wij uw vastgoed kunnen inspecteren op eventuele funderingsproblemen. Wij brengen de kwaliteit van de funderingen van uw vastgoed in beeld en doen op basis daarvan een voorspelling over het functioneren van deze funderingen in de toekomst. Hierdoor kunnen wij u tijdig waarschuwen en eventuele funderingsproblemen oplossen voordat het te laat is.

Bouwkundige schade kan op verschillende manieren ontstaan. Het kan komen door veroudering, externe factoren of ontwerp- of uitvoeringsfouten. Bij Smeets beschikken wij over gespecialiseerde adviseurs die u kunnen helpen bij schade aan specifieke onderdelen van een gebouw. Deze specifieke onderdelen zijn: Gevelschade, dakschade en funderingsschade.

Gevelschade
Wij bieden gespecialiseerd advies ten behoeve van traditioneel metselwerk, keramische gevels en houtskeletbouw.

Dakschade
Onze specialisten kunnen u ook adviseren bij platte bitumineus afgewerkte daken. Hieronder vallen onder anderen tuindaken en hellende daken.

Funderingsschade
Mocht tijdens onderzoek en inventarisatie blijken dat sprake is van schade aan de fundering dan kunnen wij u uiteraard ook onafhankelijk adviseren over schadeoorzaak, herstelmaatregelen en de daarbij behorende kosten. Ook kunnen wij voor u de uitvoering van deze herstelmaatregelen begeleiden. Onze bouwkundig inspecteurs zorgen voor een vakkundige opname van de woning of het gebouw, maken uitgebreide rapportages en stellen vervolgens een passend pakket aan herstelmaatregelen voor. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw vastgoed in goede handen is bij Smeets.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van bouwkundige inspecties en het herstellen van schade aan gebouwen? Neem dan contact op met een van onze funderingsspecialisten Jeroen Frerichs of Erik Posthumus op telefoonnummer: 0522-242510. Wij helpen u graag verder!

Smeets is het eerste bouwmanagementbureau in Noord-Nederland met de KCAF ‘Erkenning Funderingsaanpak’. 

 

Andere diensten