Digitalisering in de bouw

Het op orde hebben van gebouwdata is van essentieel belang voor uw bedrijfsvoering. Hierbij wordt het verzamelen en beheren van data steeds belangrijker. Wij kunnen u daarin ondersteunen. Van implementatie van een centraal dataplatform voor informatiebeheer tot aan toepassing en implementatie van ondersteunende softwarepakketten en producten die zorgen voor het verzamelen en het op orde houden van de juiste gebouwdata. Wij begeleiden u hier graag in.

Samenwerking met 1BIM B.V.
Binnen de verschillende bedrijfsprocessen van een corporatie wordt gebouwinformatie verzameld en veelal opgeslagen in verschillende systemen. Deze systemen maken het vaak niet mogelijk om data onderling uit te wisselen. Het actualiseren van deze data kost veel tijd en is geen onderdeel van de bedrijfsprocessen. Het gevolg is dat data niet (meer) actueel is en niet compleet. Het ad-hoc actualiseren van data kost veel tijd en is een dure aangelegenheid. 

Om aan boven geschetste problematiek een eind te maken, zijn er softwareorganisaties die dataportalen ontwikkelen. Met een dataportaal is het mogelijk eenvoudig en gestructureerd data op woning/complexniveau vast te leggen. Om corporaties op dit vlak te ondersteunen bij een pakketselectie, implementatie of in de beheerfase is Smeets een samenwerking aangegaan met het bedrijf 1BIM. 1BIM is gespecialiseerd in het modelleren, coördineren en managen van gebouwdata met een focus op het gedrag van de mens. Met 1BIM als specialist in datawinning en Smeets als specialist in assetmanagement- bedrijfsprocessen zijn wij in staat om u bij elk datavraagstuk te ondersteunen.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op op telefoonnummer: 0522-242510

Digitalisering gebouwinformatie projecten

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Andere diensten