Dumava subsidieregeling vanaf 3 juni beschikbaar!

Houdt u zich bezig met het verduurzamen van maatschappelijk vastgoed? Of bent u eigenaar van maatschappelijk vastgoed (scholen, zorginstellingen, rijksmonumenten en overheidsgebouwen o.a.)? Dan kunt u in aanmerking komen voor de subsidieregeling duurzaam maatschappelijk vastgoed (DUMAVA) subsidieregeling.

De kosten van het opstellen en registreren van een van een definitief energielabel vallen ook onder deze subsidieregeling, evenals het opstellen van een energieadvies (maatwerkadvies). Het gaat hierbij om de registratie van de Energie Index volgens de Nederlands Technische Afspraak 8800. Kijk voor meer informatie op: https://lnkd.in/emFM8thT

Smeets bouwmanagement en advies
Blankenstein 230-2
7943 PG MEPPEL
0522-242510
info@smeetsbma.nl
KVK: 04046802