Bijscholing EP-adviseurs Smeets 

Alle Energieprestatie-adviseurs dienen jaarlijks een bijscholing te volgen om hun kennis up-to-date te houden. Vanaf 1 juli 2023 treden de geactualiseerde versies van de ISSO 82.1 en 75.1 (5e druk) in werking. De EP-adviseurs van Smeets hebben de afgelopen weken bijscholing gevolgd bij BuildingLabel. Tijdens deze bijscholing zijn ze geïnformeerd over de belangrijkste wijzigingen uit de nieuwe ISSO. De trainingen werden afgesloten met een toets. Deelname aan de training en de afrondende toets zorgen ervoor de adviseurs van Smeets werken volgens de nieuwste ISSO-norm. Onze adviseurs zijn te vinden in het Centraal Register (CRT).

Gefeliciteerd collega’s!

 

Smeets bouwmanagement en advies
Blankenstein 230-2
7943 PG MEPPEL
0522-242510
info@smeetsbma.nl
KVK: 04046802