Verduurzamingstool Smeets (VTS)

Smeets heeft een nieuwe tool ontwikkeld, de Verduurzamingstool Smeets (VTS). Met deze Tool kunt u als woningbouwcorporatie of assetmanager een gedetailleerd verduurzamingsadvies opstellen op complex- of woningniveau.

VTS maakt gebruik van bestaande data uit Vabi Assets en inventariseert de stand van verduurzaming op woning- en/of complexniveau. Ook wordt gecontroleerd of het energielabel up-to date is door diverse analyses te maken met beschikbare of aanvullende data (bijvoorbeeld percentage toegepaste dak-gevel-vloer isolatie).

De VTS-tool kan volledig ingericht worden naar de wens van de opdrachtgever. Het eindresultaat is een verduurzamingsadvies, waarbij u ook de mogelijkheid heeft om een compleet kostenadvies op te laten stellen door onze eigen bouwkostenafdeling.

Als laatste stap kan er een vertaalslag gemaakt worden naar de investeringsregels voor input van de MJOB (Meerjarenonderhoudsbegroting) voor bijvoorbeeld het programma Vastware.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Sabine Fien-Bleeker: 0522 – 242510.

 
 

Smeets bouwmanagement en advies
Blankenstein 230-2
7943 PG MEPPEL
0522-242510
info@smeetsbma.nl
KVK: 04046802