Projectleiding en toezicht grootschalige onderhoudswerkzaamheden Nijestee

Twee van onze collega’s zijn momenteel gedetacheerd bij Nijestee: Harold Ensing in de rol van projectleider en Egbert Jan Robbe als toezichthouder op diverse projecten.
Tot en met eind november begeleiden zij hier grootschalige onderhoudswerkzaamheden aan het woningbezit van Nijestee in de stad Groningen. Het gaat om ruim 400 woningen verspreid over diverse wijken, waaronder de Oosterparkwijk, Hoornsemeer en Lewenborg. De werkzaamheden worden uitgevoerd door meerdere schilderbedrijven en hun onderaannemers. Onder meer het herstellen van houtrotschade, schilderwerkzaamheden, herstellen en schilderen balkons, enkelglas vervangen door HR ++, herstelwerkzaamheden aan gevel en dakgoten worden hier aangepakt.

Smeets voert de projectleiding en het toezicht uit op de gemaakte afspraken met de diverse schildersbedrijven op de locatie.

 
 

Smeets bouwmanagement en advies
Blankenstein 230-2
7943 PG MEPPEL
0522-242510
info@smeetsbma.nl
KVK: 04046802