Smeets EP-U detail inspecteur rijker!

 

 

Vlak voor de zomervakantie heeft onze collega Floris Brummelhuis examen gedaan voor EP-U detail. En met succes! Van harte gefeliciteerd Floris.

Sinds 2023 moeten kantoorpanden ook minimaal een energielabel C hebben. Als gediplomeerd inspecteur kan Floris voor u het energielabel berekenen volgens de ISSO 75.1 methodiek, waarbij hij alle elementen bekijkt die van invloed zijn op de energieprestaties van het gebouw, zoals isolatie, beglazing, koeling, verwarming en overige installaties. Een energielabel is een Europese verplichting en geldt voor zowel nieuwbouw (bij omgevingsvergunning en oplevering) als bestaande bouw.
Smeets kan voor u de energielabeling verzorgen voor zowel woningbouw als utiliteit in de basis- en detailmethodiek. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sabine Fien-Bleeker op telefoonnummer: 0522-242510.

 
 

Smeets bouwmanagement en advies
Blankenstein 230-2
7943 PG MEPPEL
0522-242510
info@smeetsbma.nl
KVK: 04046802