Herlabeling woningen VechtHorst

 

 

Smeets bouwmanagement en advies voert jaarlijks diverse EPBD (Energy Performance of Buildings Directive) -werkzaamheden uit voor Woonstichting VechtHorst. De werkzaamheden omvatten een breed scala aan diensten, waaronder actualisatie en inspectiewerkzaamheden voor het EPBD-traject van het woningbezit. Momenteel inspecteren we in Staphorst, Dalfsen en Nieuwleusen e.o. ruim 280 woningen. Van deze woningen is het energielabel verlopen of er zijn energiebesparende maatregelen uitgevoerd, waardoor het opstellen van een nieuw energielabel noodzakelijk is. Alle gegevens die we ophalen tijdens de inspecties worden geactualiseerd in de VABI-database. Vervolgens worden de energielabels afgemeld in de landelijke database bij het RVO, waardoor de woningen weer een juist energielabel ontvangen dat 10 jaar geldig is. Smeets adviseert Woonstichting VechtHorst waar nodig met betrekking tot de te nemen energetische maatregelen volgens de NTA 8800.

 
 

Smeets bouwmanagement en advies
Blankenstein 230-2
7943 PG MEPPEL
0522-242510
info@smeetsbma.nl
KVK: 04046802