Bestek voor MFA Hof van Cramer

Bij Smeets schrijven we bestekken voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud van woningbouw en utiliteitsbouw. Momenteel zijn we, in opdracht van BDG Architecten Zwolle, bezig met het bestek voor de multifunctionele accommodatie (MFA) Hof van Cramer in Wapenveld. Deze accommodatie biedt straks plek aan verschillende basisvoorzieningen, zoals een steunpunt, bibliotheek, sport, cultuur en gezondheidszorg. Ook zal het plaats bieden aan een jeugdhonk en de brandweer. Het gebouw heeft een hybride hout-staal constructie en wordt energieneutraal en waar mogelijk circulair gebouwd. Dankzij het groene dak wordt de biodiversiteit gestimuleerd en het hemelwater gebufferd.

 
 

Smeets bouwmanagement en advies
Blankenstein 230-2
7943 PG MEPPEL
0522-242510
info@smeetsbma.nl
KVK: 04046802