Smeets levert ledlampen voor verduurzamen woningen Acantus

Acantus is een woningcorporatie met ca. 13.000 huurwoningen in Noordoost- en Oost-Groningen. De corporatie maakt zich hard om ook de koudste huizen in hun bezit zo snel mogelijk te verbeteren. Bij voorkeur door middel van verduurzaming.

Om op korte termijn meer comfort te bieden heeft Acantus het Kierteam opgericht. Dit team gaat in de speciale Kierbus naar de bewoners om ze te ondersteunen met energiebesparende maatregelen. Het Kierteam plaatst tochtstrips en maakt kieren dicht. Daarnaast biedt het Kierteam bewoners informatie en een pakket praktische maatregelen met onder andere tochtstrips, ledlampen en radiatorfolie.

Smeets werkt veel voor maatschappelijke organisaties en omdat we duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan, hebben we de huurders van Acantus gesteund met 1000 energievriendelijke Ledlampen die uitgedeeld kunnen worden aan de bewoners. Zo hopen we een steentje bij te dragen aan het energiezuiniger maken van de woningen en aan het verlagen van de energierekening. Op de foto zien we de servicemedewerker van Acantus, Jan Harm Schutte. Jan Harm maakt deel uit van het Kierteam dat de ledlampen aan bewoners verstrekt.

Jan Tuin (Teamleider Investeringen & planmatig Onderhoud Acantus): “We zijn ontzettend blij met dit mooie initiatief van Smeets, want hiermee wordt een aantal woningen van ons duurzamer door een kleine besparing op het energieverbruik van de huurder.”

 

Smeets bouwmanagement en advies
Blankenstein 230-2
7943 PG MEPPEL
0522-242510
info@smeetsbma.nl
KVK: 04046802