Gekleurde zonnepanelen op gevel stadskantoor Zwolle

Op het Stadskantoor Zwolle is nu de grootste gekleurde zonnegevel van Nederland gerealiseerd. Een medewerker van Smeets, Jeroen Kroese, is nauw betrokken bij dit baanbrekende project. Jeroen is werkzaam voor de Gemeente Zwolle in de functie van objectbeheerder.

Een van de uitdagingen van dit project was om de panelen goed bevestigd te krijgen aan de wanden van de gevel. Voorzien van extra bouten zijn de panelen bestand tegen alle weerstypen. En dankzij een speciale vibrant kleur coating zijn de panelen in de gewenste kleur gespoten.

Op 13 april werd de zonnegevel officieel geopend door wethouder Monique Schuttenbeld van de gemeente Zwolle.

 
 

Smeets bouwmanagement en advies
Blankenstein 230-2
7943 PG MEPPEL
0522-242510
info@smeetsbma.nl
KVK: 04046802