Energielabels voor Onderwijsbureau Meppel

Sinds begin dit jaar heeft Smeets er een nieuwe klant in het onderwijs bij, Onderwijsbureau Meppel. En daar zijn we trots op! Onderwijsbureau Meppel neemt werk uit handen van besturen en scholen op het gebied van administratie, beleid, huisvesting en gebouwbeheer, zodat zij zich kunnen richten op hun kerntaken: leerlingen goed onderwijs bieden en toerusten voor een goede plek in de samenleving, zowel in kwalitatief als in sociaal opzicht. Het bureau werkt voor ruim 60 schoolbesturen, 525 scholen, 12 samenwerkingsverbanden en 5 instellingen voor kinderopvang.

Smeets is gevraagd om voor 18 scholen van de Bisschop Möller Stichting in Leeuwarden utiliteit energielabels op te stellen volgens de NTA 8800. Ons team van gecertificeerde EP-inspecteurs kan voor woningen en utiliteit het energielabel opnemen, afmelden en een verduurzamingsadvies maken. Ook kan Smeets u advies geven over de kosten van het verduurzamingsadvies en u ontzorgen bij de uitvoering van de verduurzamingsmaatregelen.

Smeets bouwmanagement en advies
Blankenstein 230-2
7943 PG MEPPEL
0522-242510
info@smeetsbma.nl
KVK: 04046802