De Ontmoeting duurzamer

Smeets werkt veel voor organisaties die een maatschappelijke rol vervullen en bijdragen aan het welzijn van de samenleving. Dat vinden we mooi, belangrijk en het past binnen onze visie. We zijn dan ook trots een bijdrage te mogen leveren aan de verduurzaming van kerkgemeenschap De Ontmoeting in Almelo.

Een half jaar geleden heeft Smeets een verduurzamingsadvies opgesteld volgens de NTA8800 voor De Ontmoeting. De noodzaak om energie te besparen, stelde prioriteiten aan met name het energetisch verbeteren van de buitenzijde van het gebouw. Inmiddels is gestart met de uitvoering van de werkzaamheden, waarbij dak-, gevel- en vloerisolatie als eerste worden uitgevoerd.

Naast kerkdiensten biedt De Ontmoeting ook diverse activiteiten, zoals een taal-café voor allochtone inwoners, een koffie-café voor de buurt en wordt het gebouw gebruikt door een school om Nederlands te geven aan inburgeraars. Kortom; een belangrijke ontmoetingsplek voor jong en oud.

 
 

 

Smeets bouwmanagement en advies
Blankenstein 230-2
7943 PG MEPPEL
0522-242510
info@smeetsbma.nl
KVK: 04046802