Bouwkostenadvies (ver)nieuwbouw VMBO Harderwijk

Landstede Groep

Begin 2021 heeft het College van Bestuur van Landstede Groep besloten te investeren in de huisvesting van het beroepsonderwijs in Harderwijk. Het vmbo, mbo en volwassenenonderwijs in Harderwijk is ondergebracht op verschillende locaties. De bestaande huisvesting sluit onvoldoende aan bij de onderwijsvisie, is voor een groot deel verouderd en vraagt om optimalisatie qua functionaliteit, binnenklimaat, exploitatie en verduurzaming. Het nieuwe schoolgebouw van ca 22.000 vierkante meter moet plek bieden aan zo’n 670 vmbo- en mbo-leerlingen. Het bouwkostenadvies team van Smeets is verantwoordelijk voor het beoordelen van de ramingen van de architect en de installatieadviseur welke zijn opgesteld in de SO-fase.

 
 

 

Smeets bouwmanagement en advies
Blankenstein 230-2
7943 PG MEPPEL
0522-242510
info@smeetsbma.nl
KVK: 04046802