Ichthus College Kampen bouwt aan toekomst!

Landstede groep

Smeets is momenteel als Ontwerpmanager betrokken bij de ‘vernieuwbouw’ van het Ichthus College in Kampen (onderdeel van Landstede Groep). De huidige schoolgebouwen aan de Jan Ligthartstraat zijn verouderd en worden opnieuw opgebouwd in combinatie met een uitbreiding (in totaal gaat het om 7.400 m2). Ook wordt er een nieuwe sporthal gebouwd waar de lessen bewegingsonderwijs plaats gaan vinden tijdens de schooluren en die tevens dient als thuisbasis voor volleybalvereniging Reflex. De nieuwbouw van de Campus Ichthus College Kampen is een samenwerkingsverband tussen het Ichthus College Kampen (Landstede Groep), gemeente Kampen en volleybalvereniging Reflex. Het is een uitdagend project, omdat er verschillende domeinen bij betrokken zijn die allen een eigen bijdrage mogen leveren aan het nieuwe gebouw. Interessant is dat de inrichting van de buitenruimte erbij hoort; dit maakt het een mooi integraal project in de ontwerp- en uitvoeringsfase.’

Architect studio Nuy van Noort

 

Smeets bouwmanagement en advies
Blankenstein 230-2
7943 PG MEPPEL
0522-242510
info@smeetsbma.nl
KVK: 04046802