De Mekander verzorgt handgemaakte vogelvoer-hanger voor Smeets

 

Dagbesteding locatie De Mekander van Vanboeijen in Meppel

Smeets steunt jaarlijks diverse goede doelen. Een bijdrage leveren aan de maatschappij vinden we als organisatie erg belangrijk. Zodoende is er dit jaar gekozen om iets speciaals toe te voegen aan het kerstpakket voor onze medewerkers; een vogelvoer-hanger, gemaakt door de dagbestedingslocatie De Mekander van Vanboeijen in Meppel. De vogelvoer-hanger is volledig handgemaakt, naar eigen ontwerp, beschilderd en prachtig ingepakt door de cliëntmedewerkers van De Mekander.  

De Mekander biedt dagelijks een werkplek aan ongeveer twintig mensen met een verstandelijke beperking. Naast het maken van kunst verkopen zij ook zelf hun kunstobjecten, kaarsen en keramiek.

 

Smeets bouwmanagement en advies
Blankenstein 230-2
7943 PG MEPPEL
0522-242510
info@smeetsbma.nl
KVK: 04046802