Smeets is partner van VerduurSaam Echt Meppel

 

Smeets is partner geworden van VerduurSaamEcht Meppel. VerduurSaamEcht Meppel is een coöperatie van lokale partners die zich inzet voor verduurzaming van vastgoed, bedrijven en bedrijfsterreinen in Meppel en omgeving. Dit doen ze voor een duurzame en gezonde werk- en leefomgeving. Naast het verduurzamen van vastgoed en de bijbehorende energiehuishouding ligt de focus ook op collectieve energieopwekking, zoals een gezamenlijk zonnedak, parken voor zonnepanelen, gezamenlijke warmtepompsystemen, openbare parkeerterreinen met laadinfrastructuur en windmolens. Want verduurzamen doe je samen!

Meer weten? Kijk op: www.verduursaamechtmeppel.nl

 

Smeets bouwmanagement en advies
Blankenstein 230-2
7943 PG MEPPEL
0522-242510
info@smeetsbma.nl
KVK: 04046802