Bouw nieuwe woontoren Libertas in volle gang!

Nijestee

De bouw van de nieuwe woontoren Libertas aan de Vrydemalaan te Groningen die Nijestee realiseert, is in volle gang. De nieuwbouw bestaat uit een woontoren van 19 bouwlagen, waarvan de begane grond een commerciële invulling gaat krijgen. Nijestee gaat de woontoren verhuren aan SSH Student Housing.

Smeets bouwmanagement en advies verzorgt de directievoering vanuit Nijestee. Net voor de bouwvak van 2021 is begonnen met het inrichten van de bouwplaats en de funderingswerkzaamheden. De bouwwerkzaamheden zijn in volle gang en inmiddels is het hoogste punt bereikt van ca. 60 meter.

De eerste studenten krijgen naar verwachting in het studiejaar 2023 de sleutel van hun nieuwe woning.

Smeets bouwmanagement en advies
Blankenstein 230-2
7943 PG MEPPEL
0522-242510
info@smeetsbma.nl
KVK: 04046802