SO-raming Milieustraat Zandvoort

Modulo Milieustraten B.V.

Spaarnelanden is bezig met de ontwikkeling van een Circulaire Hotspot in Zandvoort t.b.v. het hergebruik van producten en grondstoffen. Maar niet alleen het behoud van grondstoffen staat centraal, er is ook een sociaal component aan toegevoegd. De Circulaire Hotspot bestaat uit diverse organisaties die in het sociale domein actief zijn om mensen weer betekenis te geven in het maatschappelijke verkeer. Smeets bouwmanagement en advies is door Modulo Milieustraten B.V. gevraagd om te ondersteunen bij de uitvoeringen van deze opdracht voor Spaarnelanden. Ons bouwkostenteam is trots om bij te dragen aan deze unieke milieustraat door een SO-raming voor dit project op te mogen stellen.

 

Smeets bouwmanagement en advies
Blankenstein 230-2
7943 PG MEPPEL
0522-242510
info@smeetsbma.nl
KVK: 04046802