Bouwkostenmanagement vernieuwbouw Ichthus College

Landstede Groep

Smeets bouwmanagement en advies is bijzonder trots dat ons bureau door Landstede Groep geselecteerd is om het bouwkostenmanagement te verzorgen voor de vernieuwbouw van het Ichthus College te Kampen. De vernieuwbouw omvat o.a. het grotendeels slopen van het huidige gebouw aan de Jan Ligthartstraat 1 te Kampen. Dit gebouw wordt gestript, gerenoveerd, uitgebreid en geoptimaliseerd tot een inspirerende leer-/ werkomgeving voor leerlingen en medewerkers. Enkel het casco van circa 5.000 m2 BVO zal gehandhaafd blijven. Middels een uitbreiding van dit casco zal de school vergroot worden tot circa 7.400 m2 BVO en worden voorzien van een nieuwe gevel- en dakafwerking, een inbouwpakket en installaties.

Smeets bouwmanagement en advies is inmiddels gestart met het maken van een SO-raming om inzicht te geven of het ontwerp binnen budget past. Vanaf februari 2022 zal het ontwerpteam starten met het VO- ontwerp en zal Smeets het ontwerpteam en de opdrachtgever ondersteunen.

 

Smeets bouwmanagement en advies
Blankenstein 230-2
7943 PG MEPPEL
0522-242510
info@smeetsbma.nl
KVK: 04046802