Het Erf op Urk

Zorggroep Oude en Nieuwe Land

In de nieuwe Zeeheldenwijk op Urk wordt een uniek ‘Erf’ gerealiseerd. Drie zorgorganisaties (te weten: Triade, Zorggroep Oude en Nieuwe Land en Philadelphia Zorg) verhuizen naar deze locatie die ze samen gaan inrichten.

Zorggroep Oude en Nieuwe Land (ZONL) krijgt op Het Erf te Urk een nieuwe locatie voor Verpleeghuis             ’t Kompas. Triade verhuist kinderboerderij De Stekplek en de dagbesteding voor twintig cliënten naar de nieuwe Zeeheldenwijk en Philadelphia Zorg realiseert hier een locatie voor bewoners met een beperking. Woningcorporatie Patrimonium Urk neemt met het kopen van 9 appartementen in een gebouw van ZONL ook deel aan dit bijzondere project.

De drie organisaties gaan samen Het Erf creëren. Smeets bouwmanagement en advies is trots om in de contracteringsfase de projectleidersrol voor ZONL te mogen vervullen bij dit unieke en vernieuwende project.

Smeets bouwmanagement en advies
Blankenstein 230-2
7943 PG MEPPEL
0522-242510
info@smeetsbma.nl
KVK: 04046802