OBS De Driebond Engelbert

Gemeente Groningen

Op het terrein van het Multifunctioneel Centrum (MFC) in Engelbert wordt een nieuw onderkomen voor OBS De Driebond gerealiseerd. Smeets bouwmanagement en advies is door de Gemeente Groningen gevraagd voor een toetsing van de DO- raming van de architect en van de installatieadviseur.

Het definitief ontwerp voor OBS De Driebond in Engelbert is inmiddels afgerond en naar verwachting zal deze zomer worden gestart met de bouw van de nieuwe basisschool. Het ontwerp van de nieuwe school is geen doorsnee-ontwerp en de keuze voor lokale en meer duurzame producten wordt bewust gemaakt en draagt bij aan het beperken van de CO2-footprint. De complete raming van het definitief ontwerp is door de bouwkostenadviseurs van Smeets getoetst en beoordeeld. Naar verwachting zal in de loop van 2021 worden gestart met de bouw.

Ontwerp en beeldmateriaal met dank aan: Vector-i architecten en BCN.

Smeets bouwmanagement en advies
Blankenstein 230-2
7943 PG MEPPEL
0522-242510
info@smeetsbma.nl
KVK: 04046802