3D scan van uw woning of complex

Snel, precies en volledig

Smeets bouwmanagement en advies heeft een Matterport 3D camera aangeschaft voor het vastleggen van gebouwinformatie middels een 3D scan. Met de zogenoemde Matterport 360 graden camera zijn we in staat om in afzienbare tijd het hele gebouw te scannen, afhankelijk van de grootte. We maken een compleet virtueel model van de woning of het gebouw, waarbij plafondhoogte, afmetingen van muren, kozijnen, deuren en dakhelling direct zichtbaar zijn. Deze technologie is voor diverse doeleinden te gebruiken, zo hebben onze inspecteurs op elk moment waar ze ook zijn alle gebouwinformatie waaronder de maatvoering inzichtelijk. Hierdoor is handmatig inmeten verleden tijd geworden.

Smeets Informatie Mode

Ook bestaat de mogelijkheid de 3D scan te gebruiken als basis voor het vastleggen van gebouwinformatie in een database, het zogenaamde Smeets Informatie Model of kortweg SIM. De hierin vastgelegde gebouwinformatie is voor diverse softwaretoepassingen toegankelijk. Actuele informatie voor het opstellen van MJOB en MJOP zijn dan binnen handbereik.

Nieuwsgierig? Wij laten u het graag zien…

Smeets bouwmanagement en advies
Blankenstein 230-2
7943 PG MEPPEL
0522-242510
info@smeetsbma.nl
KVK: 04046802