Hondsrugtoren wordt hoogste gebouw van Drenthe!

Peter van Dijk Investments BV realiseert in Emmen het hoogste gebouw van Drenthe! De woontoren met de naam Hondsrugtoren is straks ± 65m hoog en krijgt maar liefst 17 verdiepingen. Op de eerste 7 verdiepingen van de imposante Hondsrugtoren bevinden zich de 28 sociale huurappartementen die door woningcorporatie Lefier zijn gekocht en binnenkort worden verhuurd. Smeets bouwmanagement en advies is door Lefier ingehuurd om de voor de koop gemaakte afspraken tijdens de uitvoering af te stemmen en te monitoren. 

Er bevinden zich op elke ‘Lefier’ verdieping 4 driekamerappartementen van ca. 75 m2, elk voorzien van twee slaapkamers. In totaal worden er 28 appartementen afgenomen. Elk appartement heeft een eigen parkeerplaats bij het gebouw. De overige 22 (koop)appartementen op de bovenste verdiepingen worden verkocht aan particuliere kopers.

De bouw van de Hondsrugtoren zit in de laatste fase. Het hoogste punt is onlangs bereikt. De afbouw is in volle gang en Lefier verwacht eind dit jaar de sleutels van de 28 appartementen in ontvangst te kunnen nemen.

Smeets bouwmanagement en advies
Blankenstein 230-2
7943 PG MEPPEL
0522-242510
info@smeetsbma.nl
KVK: 04046802