Marktconformiteitstoets appartementencomplex Atalantaborg

Marktconformiteitstoets appartementencomplex Atalantaborg

De Reensche Compagnie

De Reensche Compagnie is één van de initiatiefnemers van het ambitieuze bouwproject ‘Stadshart Tussenhof’ in Hoogezand. Het derde nieuwe appartementencomplex dat hier wordt gebouwd, de Atalantaborg, is zeer in trek bij de doelgroep (senioren), zo blijkt uit de vele aanmeldingen. Het eerste deel (oplevering 2021) van het complex omvat 6 woonlagen met 46 vrije sector appartementen. Alle woningen zijn gasloos, energiezuinig en levensloopbestendig. Het tweede deel van het complex Atalantaborg bestaat uit 30 appartementen verdeeld over 4 woonlagen en zal medio 2022 worden opgeleverd.

Smeets bouwmanagement en advies is benaderd voor de uitvoering van een marktconformiteitstoets. Hierbij wordt beoordeeld of de hoeveelheden, prijzen en normen van de begroting van de uitvoerende partijen marktconform zijn. Daarnaast heeft Smeets namens De Reensche Compagnie onderhandeld met de aannemer.

Smeets bouwmanagement en adviesSKG-IKOB certificering
Blankenstein 230-2
7943 PG MEPPEL
0522-242510
info@smeetsbma.nl
KVK: 04046802