Nieuwbouw Atlas bijna gereed

Nog even geduld..

Nieuwbouw Atlas bijna gereed

De bouw van de woontoren Atlas in Groningen, die straks woonruimte biedt aan 224 jongeren, nadert het eindstadium. Op dit moment vindt de afbouwfase aan de binnenzijde plaats. Nog even geduld… dit najaar zal de woontoren van meer dan vijftig meter hoog worden bewoond.

Medewerkers van Smeets bouwmanagement en advies verzorgen de bouwbegeleiding vanuit Woningbouwcorporatie Nijestee. Vorig jaar is gestart met de bouw; de woontoren is 17 verdiepingen hoog en geheel aardgasloos gebouwd! Het complex is aangesloten op een ondergronds warmtenet.

‘Room with a view’

Op dit moment vinden de afbouwwerkzaamheden aan de binnenzijde plaats en wordt Atlas langzaam onthuld. Binnen in het gebouw leggen tegelzetters, stukadoors en schilders de laatste hand aan de afwerking van het interieur. Alle studio’s zijn, naast een pantry en badkamer, reeds voorzien van wandbekleding, vloerbedekking en raambekleding.

Voor de jongeren is het straks alleen een kwestie van inhuizen en genieten van het prachtige uitzicht over Groningen…!

Smeets bouwmanagement en adviesSKG-IKOB certificering
Blankenstein 230-2
7943 PG MEPPEL
0522-242510
info@smeetsbma.nl
KVK: 04046802